marți, 15 iunie 2010

O saptamana deja!

A trecut deja o saptamana.. Suntem acasa de 2 zile, ne intelegem bine.. ieri a fost mai greu, ca era asa de cald, si galagie afara, galagie in casa si lume mai multa decat eram noi obisnuiti la spital. Bunicii deja inseamna multa lume.. dar ne obisnuim si ne integram si intram in rutina: papa, nani, papa, nani :)
Acum invatam cum sa manance cum trebuie - si eu si el trebuie sa stim asta, noi sa facem baita tot mai bine, lui sa-i placa tot mai mult, sa-l schimbam si sa-l imbracam mai repede..
Incep sa citesc despre faimoasele colici.. din nestiinta ieri l-am tinut destul de mult la piept, adica a inghitit si mult aer care ne-a cam dat de furca azi.. De-acum, 25 de minute sunt suficiente pentru o masa - oricum il urmaresc sa fie 25 de minute bune de mancat, nu supt putin, apoi contemplat decorul, cum ii cam place sa faca.. Trebuie sa ne invatam sa facem lucrurile asa cum trebuie.. ca sa ne fie tuturor bine.

Picioarele s-au dezumflat, incap in toti papucii :), si azi, la fix o saptamana de la nastere masuratorile arata asa: 98 cm pe burta, sold 105 cm, sani 98 cm (goliti), iar kg: 68.
Mananc bine, stiu ca e importanta alimentatia la fel de mult ca in timpul sarcinii, cu mentiunea ca trebuie sa am grija la anumite alimente: fructele ce provoaca acidititate: portocale, kiwi, mandarine si muraturi, varza, fasole, linte, ceapa, usturoi, ardei iute, castraveti. Parerile sunt nenumarate bineinteles si asa pe lista de adauga: rosii, condimente tari.
Revin..

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca picioarele ti-au revenit, ma bucur ca va adaptati la viata de parinti.
    Ceea ce m-a facut sa zambesc e ca si eu dorm la fel cum doarme bebe in poza :)

    RăspundețiȘtergere