joi, 3 iunie 2010

Numaram zilele...

Au mai ramas foarte putine zile.. Mie nu mi se pare ca e burta asa de mare.. de sus se vede altfel. Intr-adevar, in vitrine is cam mare.. apare burta si apoi si eu :)) Lumea zice ca am burta mare, ca poate am bebe de 4 kg sau gemeni.. :)
Pana la masuratoare mai sunt 4 zile, deci mai asteptam sa vedem si cm. La kg am recuperat putin dupa zilele astea in care am mancat numai orez si morcovi.

Pana atunci, mai vorbesc cu lumea despre ce se intampla la spital in timpul travaliului, mai adaug si eu chestii in bagaj.. mai scot altele.. si sper sa am de toate din cele necesare.
Altfel.. relaxare.. a trecut o zi si n-a plouat la Arad, avem temperaturi placute, si teiul miroase mai bine acum. Ne plimbam, mai cumparam una-alta.. incercam sa ne abtinem de la cumparat multe prostii.. si asteptam..
Se apropie clipa.. cred ca coboara incet-incet.. simt apasare mai mare pe oaselea alea de jos... si dureri cateodata, dar contractii dureroase nu prea.. Am citit despre semne.. sper sa le recunosc cand e momentul. De-acum numai asta ma mai asteapta.. sa nasc, nu? :)
Abia asteptam sa-l tinem in brate, sa-i vedem ochisorii si manutele si nasul si urechile.. asteptam sa-l vedem tot.. sa-l pupam peste tot.. Pana atunci doar Rudi pupa burta, io nu ajung.. :) Ajung la Mark doar mangaierile si gandurile si vocea mea..

Mi-am cumparat ate colorate pentru a termina suportul pe care il vom lega de masa de infasat - acolo vrem sa tinem forfecuta de unghii, peria de cap, termometrul si ce-om mai avea nevoie sa fie la indemana.. care arata asa.. Are vreo 45 cm, 2 buzunare si e facut din fetru alb (ramasite de la nunta), decorat cu etamina cusuta cu punct in cruce si niste elastic pe post de banda decorativa.
Am mai cusut niste nori si stele si o luna pentru baldachin.. care asteapta sa fie calcat :)
Toate sunt facute din fetru alb, "tivit" de mana cu ata colorata. Probabil ca o sa fac altele pentru un mini-carusel de agatat deasupra.. dar pline de vatelina si colorate si zambarete.. si sper sa termin si paturica pana se naste bebe..

2 comentarii:

  1. Cat sunt de frumoase, daca ar sti Mark ce il asteapta si ce mamica are, nu ar mai sta nici 5 minute in burtica. Stii ce se spune, ca de fapt copiii isi aleg parintii? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Am mai auzit ca bebelusii te aleg ca parinte, dar inca nu stiu daca e asa.. o sa ne zica el mai incolo.

    RăspundețiȘtergere