luni, 7 iunie 2010

Cred ca bebe Mark vrea sa vina..

Dimineata a debutat cu o scurgere rozalie.. nu m-am panicat pentru ca nu am avut dureri, contractii sau alte semne de nastere care sa ma puna pe ganduri. Am sunat medicul ca sa ne linisteasca sau sa ne panicheze :) Prima lui reactie? Mergi la spitaaaal!
Am pus bagajul in masina si hai la spital.. la medicul de garda. Inaintea mea era o fata de 16 ani care mai un pic si nastea, avea contractii la 5 minute, a mers direct in sala de nasteri pentru expulzie.. si era relaxata. Eu cred ca ne ambalam cam tare cu cat inaintam in varsta.. Nu cred ca a citit pe net de semnele prevestitoare nasterii, la ce sa se astepte, n-avea ditamai bagajul.. Ar trebui sa iau exemplu :)
M-am conformat pentru control.. sus pe masa.. verdict? Col sters, scurgerea era de fapt dopul gelatinos.. si daca vreau pot sa raman la spital pentru ca nu mai e mult pana nasc. Dar, cum medicul n-a insistat.. si contractiile nu prea le-am putut numara, am zis ca merg acasa si revin cand am contractii la 20 de minute. Bagajul a ramas in masina pentru mai tarziu, pentru ca medicul era sigur ca ne vedem peste cateva ore. Sa vedem ce inseamna "mult".
Cu moralul stau bine.. si sper sa fiu tare pana la sfarsit.
Acum astept contractiile, sa vedem daca apar mai des.. am avut una la 19:03, una la 19:33.. una parca e acum la 19:43.. Of, e cam neclar!

Ma duc sa ma mai plimb.. sa vedem daca mai apar alte contractii..

Revin.


2 comentarii:

  1. Doamne ajuta sa fie bine :) Abia astept sa imi vad nepotelul :) Nastere usoara :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam vesti cu nerabdare...

    RăspundețiȘtergere