sâmbătă, 12 iunie 2010

Avem 4 zile

A trecut si prima noapte cu EL, cu bebelusul nostru.
Cine a trecut prin asta, stie ca nu-i usor.. ca nu prea apuci sa dormi.. dar, ideea e ca trece. Si vine a doua zi cu el. cand deja ar trebui sa ai mai multa experienta, deja stii atatea despre el.. ce se mai poate intampla? Pai, destule.. gen: suptul, sani tari, durerosi pe care nu stii cum sa-i rezolvi, bebe plange si nu stii de ce.. of, multe.. Cu sanii am rezolvat-o deocamdata cu comprese calde la inceput de muls (cu o pompa gen seringa a functionat la mine) si comprese reci dupa. Cu suptul.. cu mameloane de silicon un pic si apoi direct san.. ca sa nu se invete cu ele.. si apoi sa refuze sanul.. Rani, sper sa nu fac.. dau preventiv cu crema Garmastan. Deci, pe lista utila adaugati si pompa si mameloane de silicon daca sfarcurile sunt ombilicate sau cum le-o zice (cand vine vorba de stimulare pentru supt ele se baga inauntru, nu ies in afara.. si trebuie ajutate cu diferite metode.. le scriu alta data..). Si daca nasti vara.. multe camasi de noapte.. sau chestii de schimb.. transpiri.. sanii curg.. te mai nimereste bebe cand schimbi pampersul.. o sa fii uda leoarca! :)
Azi e a doua noapte, urmeaza a treia in spital.. si luni merem acasa.. sa dam si altora planurile peste cap :) Alta aventura.. DAAA!!!

Astazi ne-a vizitat si Ayanna.. a venit sa-l vada pe Joey.. din pacate, trebuie sa mai asteptam putin pentru o intalnire adevarata, pentru ca la spital copii mici n-au voie.. Ayanna, sa te uiti pe blog, sa vezi poze, da?
Noapte buna.. pentru cateva ore.. :)

2 comentarii:

  1. In primul rand va doresc multa multa sanatate si cat mai multe clipe de neuitat impreuna.
    Mark e un scump, sa va traiasca si sa lumineze fiecare zi de-acum incolo.

    Nu ne cunoastem, dar iti citesc blogul in fiecare zi. L-am gasit intamplator. Ne dorim si noi un bebe un viitorul apropiat si nu strica sa mai citesc una alta din timp. Si, crede-ma, mi-am luat multe notite din blogul tau :)

    Un singur lucru vroiam sa te intreb si sper sa nu fiu indiscreta. Am citit acum ceva timp ca erai foarte speriata in legatura cu nasterea in Romania, mai ales dupa ce ai citit blogurile unor mamici care au nascut deja. La tine a decurs totul bine? Chiar mi-e si mie frica de tratamentul pe care il primesc mamicile in maternintate si speram sa gasesc undeva o poveste mai... pozitiva.

    Va doresc inca o data tot binele din lume.
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Maria,

    Multa sanatate si pentru tine.. sa te pregatesti pentru ce urmeaza, ca o sa fie super frumos.
    Daca tot ce am adunat eu aici e de ajutor macar unei femei, atunci e bine :)
    Acum, ca am trecut si de nastere.. pot spune ca n-a fost asa de rau :) E destul de pozitiv mesajul? :)
    Am fost tratata normal (unde normal inseamna normal), frumos si foarte frumos pe alocuri. Am primit tratament si sprijin de la personalul medical fara sa punem nimic in buzunare, sfaturi pentru primele zile cu noul statut: dureri de diferite feluri, sani cu probleme, alaptat, ingrijirea bebelusului.. Poate faptul ca am fost in Arad a contat :)
    Maine plecam acasa.. imi vine sa ma duc sa le cumpar flori, ciocolata sau cafele la toate :)

    Multumim de ganduri.

    RăspundețiȘtergere