joi, 10 iunie 2010

Avem 3 zile deja..

Ma gandeam inainte de nastere ce voi face in timpul asta in spital. Raspunsul e simplu: te odihnesti, dormi sau nu.. mananci si astepti ora de mers la bebe. Si cateodata pare ca trece greu si nu mai ai rabdare.. Dar, vin si clipele alea care nu vrei sa se mai termine. Si-atunci vrei sa profiti din plin de ele sa-l analizezi tot, sa cauti asemanari cu tine sau cu tata.. Pana acum toata lumea ne zice ca seamana cu Rudi.. bine, las ca mai vedem noi :)
Azi a aparut si prima chestie care nu mi-a placut.. de fapt sunt doua.. prima e legata de faptul ca unele asistente sunt cam din topor asa.. si au uitat sa mai aiba rabdare.. si te reped si se poarta de parca noi ar trebui sa stim tot si uita si ca unele femei sunt mai usor impresionabile acuma.
Mie mi-a venit sa plang de fericire cand l-am vazut prima data.. altele poate sunt mai "dure" asa si nu se arata.
Astazi am gasit bebele pe jumate dezbracat.. i s-au desprins nastureii de la salopeta si am zis ca e o ocazie buna sa ii vad piciorusele, inainte sa-l imbrac la loc.. Ce-a urmat? "Ce faci? La ce te uiti?" Ce trebuia sa raspund s-o linistesc pe madama respectiva? I-am zis ca "ma uit la copilu meu.. nu e voie?" Mi-a aruncat asa o privire.. si am aflat de la alte femei ca de fapt credea ca eu o controlez, sa vad daca e bebele schimbat.. Deci, sunt frustrate peste tot :(
Apoi, alta asistenta hraneste bebelusii de parca e contra cronometru.. si apoi se mira ca dau afara saracutii. "N-are nimic, asa fac nou-nascutii". Serios? De ce la altele nu se intampla asa? Ma rog, sper sa scapam de ele.. sa vina bebe cu mine in salon de maine.. si sa nu mai depindem asa de ele..
Bebe e bine.. il trezesc cam greu :) dar, ne descurcam pana la urma. Succesul zilei a fost ca i-am vazut ochisorii de 3 ori, a supt de 2 ori.. si maine o sa fie mai bine.. colostru este, trebuie doar sa ajunga la bebe.. si suntem pe drumul cel bun spre alaptare.
Acum mergem sa dormim, sa fim fresh pentru urmatoarea intalnire.

Un comentariu:

  1. Din pacate asta e sistemul romanesc. Probabil ca asistentele, chiar daca sunt competente, au fost atat de des considerate incompetente incat a-ti vedea copilul inseamna a-l controla daca e bine.. deci se simt atacate.
    Pacat ca bietii copii sufera din cauza lor.
    Din fericire, o sa il iei acasa curand si o sa ai grija de el asa cum se cuvine.

    RăspundețiȘtergere