duminică, 6 iunie 2010

Am implinit 39 de saptamani!

De-acum trebuie sa-mi doresc sa se nasca.. sa-mi doresc mult mai tare decat pana acum. E mai bine pentru toata lumea. Daca se depaseste termenul, pot aparea complicatii.. si nu vrem, nu?
Dimensiunile mele nu s-au modificat.. am 110 cm pe burta, 98 la sani si 105 pe sold si 77 kg.
Azi-noapte am experimentat si contractii mai deosebite decat pana acum.. Pe la ora 2.30 s-a dat alarma, dar era falsa. Durerile au trecut cam intr-o ora.. s-a linistit apoi si bebe si am putut dormi pana la 9 ca un prunc.
Vineri am facut niste analize, am ascultat inima bebelusului.. si conform masuratorilor de la eco bebe ar avea cam 3600g. De data asta, masuratorile au iesit conform standardelor la cap si la femur si au iesit mai mari la abdomen. Medicul a zis ca mai vreo 6-7 zile.. Sa vedem ce-o vrea si Marky Mark.
Am mai verificat bagajul - am acte, am halat, am 3 camasi cu nasturi in fata + o pijama + un tricou mai lung (pentru travaliu), prosopele mici, lenjerie, sosete, slapi, chestii necesare - periuta si pasta de dinti, sapun, servete hartie, 3 aleze si am adaugat farfuria, cana, tacamuri si paie pentru baut. Am pus fiecare set de hainute - cu manusi si caciulita - intr-o punga sigilata ca sa nu stam acolo la spital sa le sortam si sa se poata servi asistenta la nevoie. Am pregatit 5 seturi.. cred ca vor fi de ajuns. Am un pachet de scutece "new born" de 27 bucati si servetele umede. Azi imi fac si faimoasele tampoane din vata cu tifon steril. Am strecurat si batoane de cereale si putina ciocolata :) Trebuie sa mai adaug crema Garmastan, pompa de san si 2-3 cosmetice - sa arat si eu mai bine in primele poze de dupa. Mai tre sa pun incarcatorul de telefon si castile de la telefon - poate o sa vreau sa ascult muzica.
Acasa am pregatit hainele pentru iesirea din spital - si ale mele si ale lui Mark, paturica.. desi, la cele 33-35 de grade care se anunta saptamana viitoare.. nu cred ca ne mai trebuie..
Urmeaza sa ne aprovizionam cu ser fiziologic, glicerina boraxata, ceva pudra si ce ne-o mai zice la spital.. strictul necesar.. si-apoi ce-o mai zice pediatrul sa avem in casa in caz de nevoie.

Un comentariu:

  1. Ohoho, baiat mare la 3,600. Bine ca nu este cum a fost mon frere la 5 kile... si-un pic.

    RăspundețiȘtergere