luni, 9 august 2010

08.08.2010 - Botezul

A trecut şi momentul pe care l-am aşteptat, botezul. Cu emoţii, cu griji şi cu nerăbdare. Doar pentru noi, pentru naşi, pentru bunici, bebe a fost relaxat toată ziua. Chiar am început cu zâmbete multe.
Totul a decurs aşa cum am repetat împreună cu naşii şi preotul cu 3 zile înainte. Bebe a fost liniştit, a avut un moment în care a scâncit până şi-a găsit poziţia confortabilă..
A primit botezul, se uita doar mirat în jur, neştiind ce se întâmplă când a simţit apa pe fruntea lui.. şi apoi a adormit. Totul a durat cam 20 de minute, am zis rugăciunea "Tatăl nostru" în româneşte şi apoi în ungureşte şi apoi poze cu invitaţii. Apoi toată lumea a mers către terasa hotelului Parc unde am ţinut petrecerea.. Am avut noroc de vreme bună, şi ne-au ocolit şi ţânţarii :)
Am avut nişte baloane foarte faine cu heliu, cumpărate de naşă, pe care le-am scos pe terasă să participe şi ele la eveniment. Am şi scăpat vreo 2, dar n-a afectat prea tare pe nimeni.
Mâncarea şi fructele frumos aranjate au întregit decorul. Nu am apucat să gust tot, dar sper că toate chestiile au fost bune şi pe placul tuturor. Bebe a păpat acelaşi lucru pe care-l mănâncă în fiecare zi şi în spiritul Săptămânii mondiale a alăptării 1-7 august am alăptat mai devreme bebele la coafor (despre asta într-un alt post).
Nu ştiu când a trecut timpul, s-a făcut aproape 9 când am avut parte de o foarte frumoasă surpriză din partea naşilor - ursitoare pentru bebe. Din păcate, bebe a găsit că momentul este stresant pentru el şi a cam plâns. Până la urmă ne-am liniştit şi am savurat momentul.
Când s-a mai întunecat am primit şi tortul şi petrecerea a mai ţinut vreo 2 ore.. Sperăm că toată lumea s-a simţit bine pentru că noi ne-am simţit foarte bine.
Şi profităm de ocazie să le mulţumim tuturor că au fost alături de noi într-o zi aşa frumoasă şi importantă pentru noi.




Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Un comentariu:

  1. Aseara am ajuns la miezul noptii acasa, bineinteles ca mi-am verificat emailul si chiar daca eram franta de oboseala am intrat sa vad botezul :)
    Nu am mai avut putere sa si comentez, dar va urez acum sa fiti fericiti si sanatosi. Aveti o familie atat de frumoasa si implinita :) Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti :)

    RăspundețiȘtergere