luni, 26 aprilie 2010

33

S-a facut 33.. teoretic au mai ramas vreo 7 saptamani.. practic speram sa fie toate 7.. de ce sa ne grabim? :) Poate mai gasesc curaj, poate mai invat ceva nou.. poate se mai schimba lucrurile pentru noi si astfel sa fim mai putin stresati... Eh, sper doar!
Masuratorile? Cred ca s-au mai adunat 1,5-2 cm pe burta, la kg cam slabut.. am vreo 300 g in plus.. dar, eu mananc.. si mananc de multe ori, insa nu chiar asa de mult.. ca nu e loc.. si am si arsuri si nu-s placute deloc..
Nu-mi prea gasesc locul, e greu sa gasesti o pozitie buna.. incep momentele alea cand vrei sa dormi si pe spate sau pe dreapta... dar numai pe stanga e bine..
Mi-a aparut si mie faimoasa "linea nigra". E de culoarea cafelei cu lapte si asa o sa ramana pentru ca am pielea alba.. La unele femei apare, la altele nu.. dispare de la sine la cateva luni de la nastere. Unii zic ca ar fi din cauza lipsei de acid folic.. dar nu e demonstrat.. Apoi, babele zic ca femeile care nasc fetite au linea nigra pana la buric, iar cele care vor avea baietel, au linia pana la capul pieptului.. Deci, nici asta nu e valabila.. Rebe a avut o linie pana sus si are o fetita de toata frumusetea.. Ne-am lamurit cum e si cu babele.. :))

Avem si patut cu 3 nivele de asezare a saltelei.. si saltea de cocos si baldachin..
Din lista cea utila stim ca mai avem nevoie de o protectie pentru saltea, lenjerie de patut.. Din cate am aflat de la alte mamici, sacul de dormit e bun, dar mai incolo.. dupa 6-8 luni.. Acum nu prea e util.. Si sa nu uitam de salteaua de infasat.. Mobilier special nu stiu daca vom lua, pentru ca nu stim inca ce spatiu avem la dispozitie.. Eu cred ca ne vom descurca foarte bine.

Bebe o sa fie primit cu tot ce gasim mai bun si mai frumos pentru el, o sa-l iubim, o sa-l veghem.. o sa-l ingrijim cum stim noi mai bine.. Si o sa avem si ajutor - moasa si medici, bunici, sora, frate si cumnati, prieteni.. trebuie sa ne descurcam, nu?

Un comentariu: