duminică, 11 aprilie 2010

31

31 de saptamani.. si balonul creste, se mareste.. si uite asa am ajuns la 104 cm circumferinta si 72,6 kg (dupa micul dejun).
L-am vazut pe Joey joi, adica nu prea l-am vazut, ca n-a vrut sa ne arate mutrisoara.. Dar, parca nici nu conteaza asa mult cum arata, daca arata totul bine la masuratori.. e marisor.. are aprox. 1600 g si spre 37 cm. Toate valorile sunt bune, in limitele normale pentru aceasta varsta a sarcinii. Lichid este destul, placenta arata bine.. e in forma maxima.. si cand l-am "vizitat" era intors deja cu capul in jos, in "prezentatie craniana", cu spatele spre stanga si de aici si loviturile in ficat, care se simt mai bine.. piciorusele si manutele sunt pozitionate numa bine pentru intinderi spre partea dreapta.. Si sper sa ramana asa sau daca se intoarce, sa faca rotatie completa, sa ajunga in aceeasi pozitie cand o veni momentul. Pozitia asta e cea mai buna pentru nasterea naturala..
El se pregateste de intalnire.. bine, si noi.. cautam scaun de masina (VW cu isofix), patut colorat si ce mai e nevoie - hainute, prosop, scutece, crema.. De-acum chiar trebuie sa le avem.. ca mai sunt 9 saptamani pana la intalnire.
De-acum incep grijile legate de necesarul pentru bebe. Fara draperii, covoare sau alte obiecte care aduna praful, nu langa geam sau surse de incalzire, saltea cu iarba de mare sau din spuma poliuretanica, ce culori sa folosim etc. Of, oare si parintii nostri au avut griji din astea? :)
Fiecare site zice altceva despre cum trebuie sa-l astepti acasa pe bebe.. Noi pe cine credem?

Azi e prima zi in Germania.. am ajuns azi-noapte la Karlsruhe.. dupa cam multe ore pe drum si stat cam incomod.. Dar, azi suntem bine.. ne-am odihnit, am mancat ne-am instalat si mergem putin afara.. sa vedem care e treaba.

3 comentarii:

  1. Nu am ce zice decat succes in noua viata. Ca o sa fie o alta viata. O mangaiere pentru bebe si din partea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie intr-un ceas bun, totul sa mearga ca pe roate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Asta ne dorim, o viata noua.. Multumim pentru ganduri.

    RăspundețiȘtergere