vineri, 12 martie 2010

Vine Ayanna...

Cum trece vremea asta.. Parca mai ieri faceam planuri de vacanta, visam la multe grade in Spania si apoi pregatiri de nunta.. si acum niste picioruse isi fac loc la mine in burta.

Prietena mea cu burta mai mare decat a mea, din postul anterior tocmai trece prin niste chinuri ca sa primeasca primul cel mai frumos lucru din viata lor, pe Ayanna.
Bebele meu da din picioare sau sughite.. Poate din cauza mea, pentru ca sunt acum atat de impresionata. E mare lucru sa aduci pe lume un copil, nu? Oricum eu sunt foarte impresionabila in perioada asta.

Ce mai face bebe Joey?
Are ochisorii albastri si speram sa ramana albastri, ca doar are de unde sa-i mosteneasca :), are amprente, se misca mult, raspunde la atingeri si zgomote, se trezeste dimineata inaintea mea si creste incontinuu. Are vreo 800-850 g si cam 35 cm. E mare, ma si mir ca are loc.. si cat o sa mai creascaaaa..

Ce fac eu?
Experimentez dureri noi in zona pelviana, sunt usoare si suportabile. Se inmoaie ligamentele si articulatiile din zona, uterul urca.. o gramada de modificari. Gleznele nu se umfla, dar la baie trebuie sa merg mai des.. Noaptea ma inconjor de o gramada de perne, la spate, sub burta, intre picioare.. ce bune sunt :)
Meniul e variat in continuare, sunt rasfatata la Arad.. am parte de aproape toate alimentele ce trebuiesc consumate: lactate, carne, legume, fructe.. si o exceptie - ciocolata.. Azi am mancat si linte.. E fain asa, cand cineva gateste pentru tine, te intreaba intruna ce vrei sa mananci :) Asa ar trebui sa fie toate fetele sau femeile - rasfatate..

Astept cu nerabdare sa primesc confirmarea ca bebelusha Ayanna a sosit cu bine printre noi, ca mami nu s-a chinuit prea tare si ca toti cei 3 membri ai familiei sunt sanatosi si fericiti.

2 comentarii:

  1. Ieri povestea o colega viitoare mamica cum a vazut niste filmulete experiment, in timpul ecografiei au pus muzica vesela, iar bebelusul sarea intr-una ca intr-un dans, imediat au pus mucica trista, iar cat a durat, bebelusul a stat nemiscat... e uimitor cum le comunica mamicile lor tot...

    ii tin sieu pumnii Ayannei, si sper catoti ce PATRU membri ai familiei sa fie fericiti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Experimente fac si eu.. si Joey se misca cand aude muzica. Deocamdata am pus doar muzica clasica si muzica dance (ce-mi place mie) si reactioneaza. Nu-mi dau seama daca ii place sau nu.
    S-a nascut Ayanna aseara.. e sanatoasa si frumoasa. Rebecca o sa aiba nevoie de mai mult timp sa se refaca, pentru ca a ajuns la cezariana.. Dar e bine si ea, e fericita.. depresia a fost inainte.

    RăspundețiȘtergere