luni, 1 martie 2010

Saptamana 25

Ce e nou?
1 cm in plus pe burta si aproape jumatate de kilogram in plus fata de saptamana trecuta.. O nimica toata, nu? Dar e ziua de scris pe blog si nu puteam lasa ziua sa treaca asa.
De fapt sunt noi si miscarile mai pronuntate, mai dese.. incepe sa reactioneze la mediul in care sunt.. aude muzica si inca nu stiu daca ii place ori ba.. De dansat inca nu stie, mai asteptam putin ca sa-l invatam.
Asa cum am mai zis, inca ma minunez de ce se intampla, ma bucur de senzatii si incerc sa fac tot ce trebuie ca sa-i fie bine.. Acum, cand scriu e cam tarziu si ar trebui sa merg sa dorm :)
Mai stau putin, promit..

Azi a fost o zi plina.. de creatie.. La pranz plimbare la Muzeul Taranului Roman, sa vedem martisoarele de anu' asta si sa mancam neaparat Kürtőskalács..

iar dupa-masa martisoare.. Am facut vreo 35-40 cred..
E greu sa te opresti o data ce te apuci :)
Mai am multe in plan, sa vedem ce voi reusi sa fac.. Sambata am reusit sa scurtez pantalonii de gravida.. ma asteapta o fusta si un tricou..
Pana atunci mai stau pe net, mai caut sfaturi pentru viata noua ce ne asteapta.. mai ales pentru partea de acomodare.. macar noi sa stim cat de cat ce am avea de facut, ca el doar o sa planga..

Si sa nu uit: ne-am hotarat pentru un nume - Mark.. Ramane sa vedem care o sa fie al doilea nume..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu