duminică, 1 ianuarie 2012

An nou.. si ce-mi doresc..




E clar c-am intarziat cu ultimele mesaje, dar am un an la dispozitie sa scriu despre ce s-a intamplat in trecut :) Daca o sa-mi mai amintesc..

Pentru anul ce tocmai a inceput imi doresc sa fim sanatosi si noi si bebe umblator si catarator. Sanatate imi doresc si pentru restul familiei. Apoi sa am rabdare muuuulta, sa am intelegere pentru tot ce va urma sa faca prichindelul nostru.. scris pe pereti si cate altele pe care nu vreau sa le pomenesc ca sa nu-i dau idei.. Si imi doresc sa fie la fel de curios, insa si rabdator cu noi.. sa invete multe, sa ne povesteasca despre toate cu aceeasi pasiune.. si poate anul asta incepem sa-l inteleggem :)

Mai visez la niste calatorii, avem de descoperit Ungaria.. si poate reusim sa vizitam zone din cele 4 puncte cardinale.. Ar fi pe lista si Praga, desi e un pic cam departe.. dar nu asa departe e Bratislava si e la fel de faina.. Sper sa terminam de amenajat si apartamentul.. mai avem de vopsit dormitorul si sufrageria.. si ne oprim ca de 1 an si ceva tot amenajam :)

As vrea sa revad si prieteni dragi din Bucuresti.. si asta e o calatorie trecuta pe lista.. si poate dupa ce nu mai alaptez, reusesc o evadare cu prietena mea din copilarie Cory, la un spa.. Mai este pe lista si nunta fratelui meu cu o fata tare faina, Nely.. si avem de lucru pentru acel moment :)

Mai vreau sa ma apuc de nasturit, ca s-au cam plictisit nasturii in cutiute si borcanase. As vrea sa am activitati creative cu Mark, dar nu stiu daca o sa aiba curiozitate si rabdare.. Vom vedea!

Doresc tuturor un an nou ca in filmele mele preferate: multa iubire si romantism, multa veselie si joaca, foarte putina drama sau deloc, actiune si agitatie cate un pic presarate ici si colo.. decoruri schimbate din cand in cand si neaparat final fericit!

2 comentarii:

  1. La multi ani Dana, Rudi si Mark, sa aveti un an nou perfect!!
    Pupici din Londra!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si voua! Si trimitem si noi pupici de la Budapesta :)

    RăspundețiȘtergere