joi, 14 iunie 2012

La multi ani Mark!

As vrea sa stau bine la capitoul urari tot timpul.. m-am tot gandit la ce-as putea sa-i urez pispirelului si mai ales sa inteleaga si el si n-a iesit nimic la iveala. Eu imi doresc sa fie sanatos.. si sigur vorbesc si in numele lui Rudi. Si apoi as mai vrea sa ne intelegem pe vreo limba :) Si sa invatam impreuna despre lumea asta..

Au trecut deja 6 zile de cand a fost ziua lui Mark.. Abia acum am reusit sa gasesc cateva minute sa scriu despre eveniment. L-am sarbatorit pe 8 iunie impreuna cu multi copii la gradinita Neverland din Timisoara cu ocazia unei intalniri a mamelor si copiilor dintr-un grup de pe Facebook. S-a potrivit de minune data.. Poze sunt aici - CLICK!
E fain sa-l vezi cum socializeaza, dar inca e mic si e destul de solitar.. Cu Ayanna s-a mai jucat putin, in rest erau destul de mici copii.. iar cei mai mari aveau alte preocupari. A fost super fain, Mark a primit un tort de la niste Mame Cool, toata lumea a cantat "La multi ani".. si sigur a fost o aniversare de neuitat pentru noi.. ca el sigur n-o sa-si mai aduca aminte.

Si l-am mai sarbatorit inca o data, pe 10 iunie, cu rudele, nasii si prietenii.. la Arad. Insa asteptam poze de la cei care le-au facut, ca eu n-am avut grija aparatului foto de data asta.
A primit multe jucarii si hainute si pentru noi a contat mult c-am fost impreuna cu totii, cu bunici, cu matusa si unchi, cu nasi, cu fini :) Bunica a facut un tort si niste mancare buuuna.. Matusa lui Rudi ne-a pus casa / curtea la dispozitie.. Si le multumim si pe calea asta..


Un comentariu: