sâmbătă, 28 mai 2011

Perna de alăptat

Vând perna de alăptat.. pentru cine ştie despre ce e vorba şi cât de mult ajută în timpul sarcinii şi apoi cu bebe nu mai explic. Însă pentru ceilalţi pot să povestesc câte în lună şi în stele.
Eu am aflat de perna asta de la o prietenă, i-o cumpărase soţul când a rămas gravidă. Am căutat informaţii despre perna asta minune şi am aflat de firma Theraline din Germania (noi avem multe chestii luate după documentări de pe site-uri nemţeşti). A trecut testele de siguranţă, nu poluează, nu conţine materiale poluante şi nu are rost să zic acuma de materialele folosite la fabricarea ei, se poate intra pe site-ul firmei şi citi acolo de toate.
Şi cine a fost sau este însărcinată ştie câte perne îţi trebuiau ba sub burtă, ba sub picior, ba ceva la spate când te odihneai.. Perna asta e tot la grămadă.. şi după alea 6-7 luni de folosire (în primele 2-3 luni de sarcină nu prea o foloseşti) o poţi utiliza la alăptat, la ţinut bebe în ea când doarme, când îi citeşti, când vă jucaţi sau sprijin pentru bebe când e mai mare.. Mie mi-a fost de mare folos, am avut-o şi la spital că nu prea-mi găseam poziţia când era ora alăptatului.. şi-apoi nu ne-am mai despărţit de ea.. până acum, când e obiect de decor..
Are husa care se poate spăla, este din bumbac şi culorile zic eu că sunt drăguţe :)
Preţul este de 75 lei (nouă a fost puţin peste 50 euro). Şi eventual împărţim costul transportului, ca să nu iasă aşa scumpă.

Un comentariu:

  1. Buna Dana,
    stiu ca ai postat de mult despre perna..intreb totusi ai vandut-o?

    RăspundețiȘtergere