miercuri, 27 aprilie 2011

De toate..

Au trecut şi sărbătorile aşteptate.. drumul spre casă decurge foarte bine.. bebe doarme de rupe până în faţa blocului.. urmează schimbatul în pijama şi puţină joacă.. bunicii nu l-au mai văzut demult. Şi apoi o masă de lapte şi soooomn pentru toată lumea.
Apoi rezolvăm ce aveam în plan, vizităm prieteni şi mereu ne prinde o oră nepotrivită cu copilu după noi.. dar aşa suntem noi, aşa se obişnuieşte şi bebe.
Iepuraşul a adus multe pentru bebe.. halat de baie şi prospel de la bunici, hăinuţe (de la noi), jucării (de la naşi şi de la cumătrii) şi bani (de la nişte mătuşi mai îndepărtate). Aaaa şi cioco.. dar aia cred că e pentru noi în anul ăsta :)))
Tot anul acesta i-am făcut cunoştinţă cu iepuraşii..
Şi l-am pus să caute ouă roşii în iarbă.

Am văzut şi fetiele.. Ay este o adevărată domnişoară.. merge bine, ţipăăă, îi plac animalele şi ei şi îi place foarte mult să socializeze... Am văzut-o şi pe Bri (Marisa Briana) care e mică-mică.. dar e frumoasă foc.. şi e o luptătoare. Se luptă să trăiască, să se facă bine şi creşte în greutate ca să poată merge acasă cu mămica şi taticul ei.
Pe Roby am văzut-o doar în poze.. şi e tot mai drăguţă.. şi le dă în continuare bătăi de cap alor ei.. Dar cred că e încă perioada de acomodare.. pt toată lumea şi în curând o să fie mult mai bine. Mami o să poată dormi, bebe la fel.. şi vom râde cu toţii despre clipele astea :)
Cadoul de la iepuraş pentru finuţe arată aşa.. ca să nu se supere..
Şi după toate astea m-au inundat o grămadă de gânduri.. Copilaş care mănâncă tot ce-i dai, doarme cât se spune că doarme un copil de vârstă lui, stă unde-l pui şi dacă-ţi mai şi zice ce-l deranjează (din prima clipă) ar vrea toată lumea.. însă pe parcurs îi înveţi toate mişcările, toate sunetele şi ajungi să vorbeşti aceeaşi limbă cu el. Dar parcă trece o grămadă de timp până îţi dai seama despre toate astea. Nu prea ştim ce vrem.. vrem copil mic, dar parcă am vrea să crească mai repede să ne înţelegem cu el.. of of.. câte vrem.
Pentru noi parcă n-a fost aşa greu (nu am mai recitit postările de acum 7-8-9 luni) dacă mă gândesc acum. Ne-a lăsat să dormim, a păpat lapte şi mâncare.. a fost fain la băiţă şi e fain şi acuma.. nu am avut probleme cu vreo iritaţie de la scutecel, cu caca.. sau vreo boală. Mucii de care pomeneam acum vreo 2-3 săptămâni parcă nici nu au fost.. :)
Am aflat la controlul de la dermatolog că bula ce n-a speriat prin septembrie şi noiembrie.. că de fapt este o acumulare de celule, pe care o are din viaţa intrauterină.. şi că s-a făcut bulă după ce a fost frecat pe zona respectivă. Trebuie să avem grijă să nu-l frecăm cu prosopul după băiţă şi să-l ştergem prin tamponare.. şi să-l dăm seara cu un strat de cremă (un preparat special cumpărat de la farmacie) şi să-l masez uşor şi în ceva timp o să dispară. Doctora n-a ştiut să zică în cât timp.. şi vrea să-l vadă la anumite intervale de timp. Eh, mergem şi în 14 iunie la ea..
Ar mai fi multe de zis.. dar mă duc să mă odihnesc mai bine.. că mâine mă aşteaptă o nouă zi când trebuie să fiu în formă pentru energizatul Mark. De mult ori când noi nu mai putem glumim şi spunem că parcă a băut Red Bull.. Red Bull Baby :P

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase pozele cu Mark&iepurasii si cautand ouale rosii prin iarba! Ma bucur ca ati avut sarbatori reusite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeeeeeeer :) Si pozele si voi si povestea... Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost sarbatori frumoase.. sper ca si pentru voi:)
    Sa fim cu totii sanatosi si facem o gramada de povesti si de poze..

    RăspundețiȘtergere