marți, 5 aprilie 2011

9 luni şi 4 săptămâni în balon!

A zburat repede balonul, nu? :)
Şi a venit şi unul din momentele de care ne era teamă.. febră şi prima vizită în miez de noapte (sau dimineaţă) la spital. Dar e tot bine.. adică se pare că am făcut rost de un virus care o să dea drumul la muci. S-a manifestat de ieri dimineaţă cu febră.. 37.8 şi a scăzut apoi, iar azi-noapte la 4.30 s-a trezit plângând şi febră.. avea 38.6. Pentru noi şi 37.8 ne-a panicat puţin, dar ştiam că nu te bagă nimeni în seamă cu aşa temperatură.. Pentru bebeluşi ştiu că tot ce e peste 39 e periculos. Iniţial am zis că merem la doctor orice ar fi.. să ne asigure că nu e ceva ascuns.. apoi după ce i-am dat 2,5 ml nurofen ştiam că o să scadă.. mă gândeam că mai bine stăm acasă.. dar, nah.. am mers să vedem cum e la spital :) Şi dacă e ok, atunci bebe o să doarmă în maşină.
La spital relaxare, locul frumos, curat, modern.. aşa ca afară.. Doctoriţa dormea.. dar a fost zâmbitoare, l-a consultat.. Bebe cooperant, zâmbareţ.. deja îşi făcuse efectul nurofenul.. şi era chiar vesel :) A zis că e ok, e bine dezvoltat.. să-i dăm chiar 5 ml de nurofen dacă mai e cazul de febră pentru că are kile destule.
Acum doarme de 2 ore deja.. mă duc din 5 în 5 minute să-l văd.. cred că a transpirat mult.. şi am pregătit deja hăinuţe de schimb.. şi papa e gata, dar văd că încă n-a dat semne de trezire. Poate soldăţeii aia mici luptă acolo cu răceala..
Gata s-a trezit dupa 2 ore jumate.. merem să păpăm.. să prindem puteri amândoi.
Revin.

3 comentarii:

  1. Chiar ma uitam azi ca aveti inca 4 saptamani... s-a gandit Mark ca merita sarbatorit sa nu uitati :) sanatate si nopti dormite :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate multa! Si noi am facut acum vreo doua saptamani un 38.3, a scazut rapid cu Panadol, insa mucozitatile ne-au dat de furca, se ineca cu ele si se trezea din somn tusind...dar a trecut:)

    RăspundețiȘtergere