vineri, 15 octombrie 2010

Ce e nou?

Între timp am împlinit 4 luni.. azi avem deja 4 luni şi-o săptămână. A fost mai greu să scriu zilele astea pentru că n-am avut net la dispoziţie, dar recuperăm. Şi când doarme bebe, şi celelalte treburi sunt terminate, rămâne să scriu pe blog.
Ce e nou? Bebe e mai greu, dar duminică e ziua de cântărit.. până atunci nu ştim :) E clar că are peste 7 kg.. Plus că se mişcă mult şi face să fie şi mai greu de ţinut în braţe. Şi-a făcut program pe care îl cam respectă.. Dimineaţa trezirea pe la 7-8, el e ceasul nostru deşteptător. Păpăm şi mai dormim vreo oră sau chiar o oră jumate.. Apoi ne jucăm.. şi vine iar ora de masă.. În maxim jumate de oră bebe e iar obosit şi cere somn.. Tre să fim atenţi la semne, că el ne zice că îi este somn, trebuie noi să ne prindem :) Uneori doarme o oră alteori doar jumate de oră.. şi tot aşa o ţinem până seara. Vine cu mine peste tot.. vorbim, povestim.. el bolboroseşte, nah.. treburi de bebe mic.
Scriam acum ceva timp despre stafilococul păcii. Doctoriţele zic că nu e ăla.. că e ceva bacterie care a provocat buba. Nici ele nu ştiu :( Între timp s-a dus şi cojita, pielea e puţin roz.. tre să mai investigăm, nu o lăsăm să îşi facă de cap.
Cam atât pentru moment.. pentru că s-a trezit bebele :)

Un comentariu: