marți, 2 februarie 2010

Saptamana 21

E clar.. cum incepe bebele sa creasca, sa puna niste grasime pe el, se vede si pe mine.. 800 de grame de saptamana trecuta. Ar trebui sa aiba aproximativ 350-380 grame si vreo 27 cm. Vom vedea luni, 8 februarie daca ne incadram.. abia asteptam.

Au inceput durerile de spate, trebuie sa fac exercitii speciale pentru a scapa de aceste dureri.. ca altfel stresez bebelusul si nu vrem asa ceva, nu? :)

Deocamdata i-am pus muzica, muzica care-mi place mie.. dar, voi cauta si muzica clasica.. nu sunt convinsa de Efectul Mozart, dar incerc.
Pana acum i-am vorbit, dar de-acum voi incepe sa-i citesc cu voce tare, sa se obisnuiasca cu vocea mea, sa ne intelegem mai bine la vara..

De simtit se simte aproape in fiecare zi.. uneori mai tare, alteori mai incet.. am impresia ca si sughite.. de obicei e treaz dimineata.. acum simt miscari si seara, si am citit ca poate fi sughitul.
In aceasta perioada trebuie sa fiu atenta la meniu, sa suplimentez cu fier si cred ca voi gati pentru prima data linte. Am tot citit ca ar fi un aliment foarte bun pentru gravide si bebelus si merita incercat. Se specifica si in cartea Alimentatia gravidei de Leonella Nava, pe care o recomanda toate site-urile..
In rest, toate bune.. caut haine care sa-mi vina bine, sa nu ma incomodeze si in curand nu le voi mai putea folosi.. asta e..

2 comentarii:

  1. Eu am tot spus ca vine momentul durerilor de spate, nu este nici o problema...daca esti ascultatoare le tinem sub control.
    :)

    Singura poti sa faci aceste exercitii:

    http://www.harmonycenter.ro/index.php/gimnastica-de-posturare-in-timpul-sarcinii/

    RăspundețiȘtergere