vineri, 3 iunie 2011

1 iunie - si ziua copilului nostru

Am ramas in urma cu postarile.. si din lipsa de timp si de internet. Dupa o ploaie zdravana am ramas fara net si fara telefon.. si fara posibilitatea de a face reaclamatie.. :)
Dar recuperam..
Mi-am amintit ce faceam anu trecut pe vremea asta.. asteptam sa-l cunoastem pe locatarul burtii mele din ultimele 9 luni.. ma plimbam pe-afara tot mai greu, dar mirosea asa frumos teiul inflorit..
Anul trecut nu am sarbatorit, dar anu asta a fost si pentru noi mai importanta ziua de 1 iunie, ziua tuturor copiilor.. La multi ani Mark! La multi ani Ayanna! La multi ani Bri! La multi ani Roberta! La multi ani Ava! La multi ani Eva P si Eva M! La multi ani tuturor copiilor :)
Nu stiu daca am sarbatorit in mod deosebit, pentru ca ne jucam in fiecare zi... e adevarat ca nu ii luam si nici nu primim in fiecare zi jucarii.. si asta cred ca a fost exceptia. A primit cateva jucarii care i-au trezit interesul, acuma sa vedem pentru cat timp :P Si niste hainute de la nasi si vizita lor la noi acasa, ca pana acum tot noi mergeam la ei.. Iar eu am fost si babysitter pentru pispirica lor (care chiar e pispirica la 2.700 g cate are). A fost cel mai mic bebelus pe care l-am tinut in brate.. si ce emotii am avut.. parca nu as mai fi pus mana niciodata pe vreun bebe :) Dar ne-am descurcat.. E greu sa ai grija de 2 copii mici in acelasi timp.. deci cred ca mai amanam decizia de a mai avea un bebe in curand. Plus ca nici nu e indicat in urmatorul an (din cauza operatiei cezariene).
Ne gandim incet-incet si cum vom sarbatori primul anisor.. se intampla cateva lucruri de care depindem, dar tot facem noi ceva memorabil. Nu sarbatorim la club de copii :( si pt ca e prea mic zicem noi ca sa stie ce se intampla si si pt ca nu avem asa multi prieteni cu copii in zona.
La momentul postarii pregatesc bagajul pentru drumul de maine.. mergem cu trenul spre Bucuresti.. tare curioasa sunt cum o sa decurga, cum o sa ne descurcam.. dar, sper sa fie tot bine.. si vreme buna si s-ajunga trenul la timp... multe imi doresc pentru week-endul asta. Revin cu stiri.. Spor la pregatiri celor care sunt pe ultima suta de metri cu detaliile unui eveniment important din viata lor, drum bun altora si week-end placut tuturor!!!

2 comentarii: