luni, 26 noiembrie 2012

Mergem la Boribon

Am tot zis ca-l ducem la cresa si acum a venit si ziua mare. Pe 3 decembrie incepem.
Am fost acum o perioada sa ne interesam, sa vedem care sunt pasii.. a trebuit sa mergem la primarie, la serviciul social sa depunem niste hartii, printre care si o cerere prin care cerem acceptarea copilului la cresa pentru ca eu sa urmez un curs de limba si astfel sa-mi pot gasi un loc de munca.
Am facut un top al creselor din zona si am sperat sa fie primit la Boribon :)
Am depus hartiile pe 20 si pe 23 ne-au sunat ca Mark e acceptat unde am vrut noi. Ne-am prezentat azi, 26 noiembrie sa vedem in ce grupa e si ce mai trebuie sa ducem.
Urmeaza o vizita la tanti doctor sa ne dea hartie ca Mark e sanatos (sper sa nu culegem ceva pana vineri), sa luam 2 caiete - unul pentru ingrijitoare in care noteaza chestii despre dezvoltarea lui si unul pentru noi, in care notam chestii despre el - ce-i place sa manance, ce nu.. si ce mai consideram necesar sa stie ingrijitoarele.

Am aflat ca e in grupa Pestisor si ca a primit semnul Pisicuta la dulapul de haine. In grupa mai erau 8 copii, 2 lipiti de ingrijitoare, 2-3 se jucau iar restul stateau. Chiar cand am ajuns noi primisera suc de portocale..
Mai tre sa ducem haine de schimb in caz de accidente si papuci de interior.
Incepem oficial saptamana viitoare.. si sunt tare curioasa cum o sa fie.

2 comentarii:

  1. Mult succes bobocelului :)
    Si... i-ati povestit ce il asteapta? A vizitat si el cresa? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, treceam aproape in fiecare zi pe langa cresa. De multe ori vara erau copii afara si ii auzea si ma ruga sa-l ridic sa vada peste gard.
    A fost si el, bineinteles. E ok deocamdata ca ma vede pe mine acolo, sunt jucarii.. Sa vedem cum o sa fie cand n-o sa mai fiu in raza lui vizuala.

    RăspundețiȘtergere