vineri, 9 decembrie 2011

18 luni!

Cu cat creste Mark scade timpul liber sau timpul pentru scris.. Nu vreau sa renunt la blog, dar e si mai greu sa gasesc timp sa scriu despre bebe, despre ce mai face sau ce mai zice..

Sunt multe adunate si acum e greu sa-mi aduc aminte..
Pe scurt.. isi aduce hainele sa-l imbrac cand iesim afara.. papucii inca nu :) Ar putea iesi in sosete daca ar fi dupa el. Dar imi aduce mie papucii si ma incalta.. nu se potrivesc mereu:))
Se spala pe dinti de fiecare data cand mergem in baie.. Si daca nu pun pasta pe periuta nu e bine :) Cand ii spal fundul mereu se aprovizioneaza cu ceva din baie si il las, pentru ca il tine ocupat si-i pot pune scutecul. Nu face la olita si cred ca mai incercam si direct pe wc. Ne aduce flori (de plastic) sa le mirosim si rade pana nu mai poate daca (ne facem ca) stranutam dupa ce le-am mirosit :)) Ne trage de mana unde vrea.. daca vrea ceva si nu ajunge.. Il pot lasa la chiuveta toata ziua sa se joace cu apa.. sa toarne dintr-un vas intr-altu sau sa amestece cu o lingura.. La fel si cu orezul.. il poate transfera dintr-un vas in altul jumate de ora.. Oricum, toate activititile se intampla numai daca sunt langa el.. 
Vaca face "maa" si oaia un fel de "baa". Ne-am gandit ca poate nu stie sa-l spuna pe U, dar stie.. ca in "uau" suna foarte clar :))) Cand vede luminite (si vede o gramada in perioada asta) mereu zice "uau-uau" si e foarte fascinat de ele.. Acasa butoneaza instalatia de la brad de cateva ori pe zi.. sau lampa de citit. Bradul este doar pe jumate impodobit.. jumatatea de sus.. (Am facut brad "asa repede" ca era o oferta buna la Ikea:) si ca plecam inainte de Craciun si am vrut sa simtim miros de brad in casa).
Cadou pentru ziua lui - primii lui pantofiori Adidas :)
Cam atat pentru moment!