joi, 28 iulie 2011

Ce-am mai facut?

A trecut iar mult timp de cand n-am mai scris.. pentru ca am fost ocupati si-am fost si plecati. Si am uitat ce s-a mai intamplat intre timp.. O sa le iau pe rand.. Mark are 8 dintisori si 3 masele.. doar una e iesita aproape toata si e ciudat sa vad ceva alb acolo in gurita.. mereu imi vine sa-i scot ce are in gura. Avea el un obicei vechi de a roade cate o bucata de hartie (igienica, servetel, carton) si dureaza putin pana ma obisnuiesc si cu maselele.
Alte lucruri importante din viata lui? A mai cunoscut-o inca o data pe bunica (mama mea).. ca nu-si mai aducea aminte de ea prea bine.. ultima data s-au vazut cand Mark avea 2 luni, e si normal ca l-a lasat memoria, nu? Asa cum ne asteptam a fost sociabil si s-a lasat strans in brate si pupat.. cum vor toate bunicile sa faca.
Apoi a urmat un drum pana la Arad si Timisoara.. sa mai rezolvam noi unele hartii (nu se termina niciodata) si sa participam la botezul Brianei. Ocazie foarte buna de socializat pentru toata lumea.. si adulti si copii.

Apoi a urmat o vizita nu asa scurta la hairstyle-ist, ca prea a crescut iara parul si pe caldurile astea nu e prea placut. Ca la orice intalnire mergi inainte de ora fixata ca sa te obisnuiesti cu locul si cu omul.. te mai joci.. mai muti un scaun, mai scoti o perie din sertar, mai aranjezi bigudiuri.. din astea.. E foarte important sa ai sustinere.. Pe Mark l-a sustinut Ay, daca se poate spune asa. Mai mult i-a distras atentia de la masina de tuns si foarfece.. dar a fost foarte bine si cred ca mai mergem la Angi.
Dupa asa activitate istovitoare a mers bine un somn pentru bebe.. ca sa fie in forma pentru petrecerea de botez. Deocamdata nu prea a avut cu cine sa se joace, Ay era ocupata cu niste fetite mai mari, Roby si Briana sunt prea mici, iar restul de baieti si ei mici, ocupati cu bratele parintilor.. Asteptam alte ocazii sa ne jucam cu Marc, Roland (celalalti fin al nasilor lui Mark) si cine-o mai fi :)

-Va urma - (despre Austria)

luni, 11 iulie 2011

Girafa Sophie

Girafa Sophie este cea mai bine vândută jucărie de dentiţie din lume.. şi are vreo 50 de ani de când e pe piaţă.. şi arată exact la fel ca atunci când a fost confecţionată prima dată. Jucăria este făcută manual din cauciuc natural şi este pe "gustul" tuturor copiilor pentru că le alină durerile de dinţi.. De ceva vreme este comercializată şi în România..
Este şi un concurs la care se poate înscrie oricine până pe 15 iulie. Detalii aici.

luni, 4 iulie 2011

Încep căzăturile?

Mă gândeam că primele julituri vor fi de la căzăturile de-afară, dar uite că le facem în casă :)
De câteva zile se urcă foarte repede pe canapea.. şi patrulează pe-acolo dintr-o parte în alta.. şi cum nu pot fi non-stop lângă el.. s-a întâmplat şi căzătura nasoală.. Dar nu aşa de nasoală cum părea! De vreo 2 zile am observat că vrea să coboare pe marginea înaltă şi de fiecare dată l-am oprit să nu se dea pe-acolo jos.. dar n-ai cine vorbi :) Şi azi a căzut.. am ajuns în timp util (chiar nu ştiu cum am ajuns aşa de repede) ca să nu dea cu capu de podea măcar, dar 2 mici julituri au apărut pe faţă.. cred că s-a zgâriat de suportul de telecomenzi sau de-o telecomandă.. n-a plâns.. era doar mirat de situaţie şi poziţie.. :) Dar eu.. ce sperietură! Am încercat să nu arăt teama ce m-a cuprins, doar l-am prins înainte să ajungă capul jos.. şi să zic "se mai întâmplă cu copii mici" şi să râd. Din ce citisem ştiam că nu tre să le arăţi teama şi că te-ai speriat, că atunci încep să plângă.. şi mai târziu chiar provoacă intenţionat astfel de momente ca să atragă atenţia asupra lui.. Sper să nu fie aşa manipulator cu noi :D
Cred că mai iese un dinţisor jos.. yuppy! O să aibă 8 dinţişori.. măseaua încă n-a spart gingia, dar nu prea i-a dat bătăi de cap :)

Poze de la botezul Robertei


Astăzi am primit link-ul de la prietenii noştri care au făcut poze la botez.. şi-l arăt şi eu lumii :)
Mai multe aici.